Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Hogst langs vegene

Publisert: 01.mar.2018 14:46
Oppdatert: 01.mar.2018 14:53

Når det gjelder trafikksikkerhet så er det viktig med god sikt og god oversikt i dagens trafikkbilde. Dette er svært viktig for å unngå trafikkuhell og skader og i verste fall at noen blir drept. Høyere ønskede hastigheter setter også krav til det.

Derfor mener Ringsaker Frp at det bør avsettes midler til hogst langs alle våre veier for det nevnte ovenfor og redusere muligheten for viltpåkjørsel og da er det spesielt hjortedyr det tenkes på hvor påkjørsel av de ofte fører med seg større skader på både mennesker og kjøretøy, og i verste fall dødsulykke både for mennesker og dyr. Dette medfører betydelige skader.

Samtidig vil hogst enkelte steder gjøre kjøreturen litt mer hyggelig ved at man kan se mer av vårt landskap, og at gjenngroing med trær og villniss blir fjernet som har noe å si for vårt landskapsbilde totalt sett.

Dette kan være en viktig faktor for at vi kan komme raskere og tryggere til våre besøksmål og er viktig både for alle veifarende og ikke minst for de som driver med transport som næring og selvsagt øvrig næring.

Totalt vil utgiftene til denne hogsten fort kunne spares inn igjen ved at sannsynligheten for uhell og ulykker vil reduseres med vesentlig tryggere trafikkforhold. Som kjent er Hedmark et fylke med mye storvilt hvor elgen er det vi er mest utsatt for med veikrysninger og som fører med seg mye viltpåkjørsler hele året. Samtidig så er det mye skog i dette fylket med mye skogsterreng helt inntil disse veiene. En del av de buskene er også så tiltrekkende og blir som et matfat for elgen spesielt.

Ringsaker Frp kunne godt tenke seg at Hedmark ble et prøvefylke for dette og at dette blir satt i gang så snart som mulig når vi ser hvor mye ulykker som er forbundet med dette.

Ringsaker Frp

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke