Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
Riksveg 3/25.
 
Hold tidsplanen for utbygging av riksveg 3/25

0
Publisert: 12.mar.2015 04:00
Oppdatert: 12.mar.2015 07:00

Hedmark Arbeiderpartis årsmøte var sterkt kritisk til regjeringens håndtering av utbyggingen av riksveg 3 og riksveg 25. Prosjektet ligger an til å bli forsinket, antagelig grunnet valg av offentlig privat finansiering (OPS). Vi mener vegen burde ha blitt utbygget på ordinær måte i offentlig regi, og at det er svært uheldig at dette arbeidet nå forsinkes. Det oppfattes som et klart løftebrudd fra Samferdselsministeren. Stortinget bør gripe inn og sikre raskest mulig oppfølging fra regjeringens side, særlig når kommuner og fylkeskommunen nå har fattet nødvendige vedtak. Hedmark Arbeiderparti vil fortsette arbeidet inn mot regjeringen, Stortinget og Arbeiderpartiets samferdselspolitiske stortingsfraksjon for å sikre raskere fremdrift. Regjeringen og samferdselsministeren burde her vist langt mer handlekraft og gjennomføringsevne. Oppstart av utbyggingen av riksveg 3 og 25 må skje slik den rødgrønne regjering la til grunn; på slutten av 2015 eller i 2016 slik at den kan ferdigstilles i løpet av 2018.

Leder Hedmark Arbeiderparti

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke