buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Solvik-Olsen holder oss varme med tomt prat

Publisert: 23.apr.2018 14:45
Oppdatert: 23.apr.2018 14:54

I HA mandag 23. april forsvarer samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen uten å begrunne hvorfor bygging av Dovrebanen fra Kleverud-Sørli ble avlyst og satt på vent i oktober, til tross for at NTP ble presentert og vedtatt i juni. Opposisjonen svartmaler når de da gir inntrykk av at jernbanesatsingen kollapser, hevder han videre. Tar det med stor ro, fordi han vet at svartmalingen er uriktig.

Her er samferdselsminister Ketil Solvik-Olsens innlegg 23. april.

Avlysninga er relevant. Det blir ikke bygd noe som helst. Nå skal det planlegges. Litt pussig. Det er over to år siden planene for nevnte banestrekning var klare for bygging. Men, nå skal plutselig Sørli-Åkersvika hektes på samtidig. Fagekspertisen han støtter seg til har gitt det rådet. Sannheten er at de har ikke noe annet å si fordi finansiering mangler i 2018. Ikke bevilget.

Etater i det offentlige er like avhengig av penger for å sette planer ut i livet som i det private. Ingen penger, ingen aktivitet.

Det er mulig Solvik-Olsen ikke er urolig, som han sier. Men det er vi som er berørt av utbygginga, som det å få båndlagt store arealer, innløste eiendommer som ikke er sanert etter utflytting (hadde ikke penger til det en gang – nå ser det ut for at det i løpet av sommeren skjer noe med det) og mye usikkerhet. Tøffe tider.

Så håper jeg vi blir spart for flosklene om hvor vanvittig amatørmessig og dårlig styring de rødgrønne hadde før september 2013. Og hvor rosenrødt og fantastisk blåblå tar seg av samferdselspolitikken i Norge. Jeg minner igjen om at blåblå ikke har bygd en eneste meter skinnegang. Det som er bygd var planlagt og vedtatt av forgjengerene.

I juni får vi vel bekreftet utsettelse på ubestemt tid etter høringa til Jernbanedirektoratet.

Opposisjon: Stå opp og instruer minister og regjering!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat