hacklink
buy instagram followers
19. sep
 
Høst og ryddetid

Publisert: 20.sep.2017 15:15
Oppdatert: 20.sep.2017 15:19

Høsten er ryddetid. Blomster, busker og trær klippes ned, kanskje har hagemøblene unnagjort sin siste sommer hos deg eller så har en av huset yngste fått nyinnredet rom til skolestart. Det meste av det vi rydder unna blir levert på en av de mange gjenvinningsstasjonene eller hageavfallsmottakene vi er så heldige å ha her på Hedmarken.

Hageavfall dumper nok vi som bor på bygda i nærmeste skogholt, men møbler av ulik sort prøver de fleste av oss å levere der det skal. Men ikke alt kommer så langt. Dessverre er det mye feil lasting og dårlig sikring av avfall på tilhengere og lasteplan. Dette utgjør en risiko for alle andre langs veiene. Kvister og grener som stikker ut fra tilhengere er nok det mest vanlige, men det hender at det faller av litt av hvert også.

Til deg som la igjen deler av en sofa, to madrasser, en rammemadrass og diverse annet søppel i Øvre Vang tirsdag 19. september rett før klokken 17.00. Vær inderlig glad for at din særdeles talentløse opptreden ikke påførte andre personer og andre biler noen skader. Du bør vurdere om du er egnet til å inneha førerkort.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke