Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
ER DET RIKTIG?: Slik kan Mjøstårnet i Brumunddal bli seende ut. Illustrasjon: Norconsult
 
Hotell ved Mjøsa er in om dagen
Ikke lenge etter at den meget aktive Arthur Buchhardt har ordnet hotell og fasiliteter (svømmehall) for Ringsaker kommune har han nå kastet seg over en «ledig» strandtomt på Hamar.

Publisert: 03.jul.2017 07:09
Oppdatert: 03.jul.2017 07:11

Med hjelp av en meget aktiv rådmann har han greid å sikre seg litt av «indrefileten» av Hamars strandtomter.

Nå skal jeg ikke blande meg borti hva Hamars rådmann og Buchardt har funnet på i sammen, men Buchardt er flink til å få diverse politikere med på laget, og jeg har ikke noe peiling på hvorfor han akkurat på dette feltet er meget dyktig.

Men vi husker også (det er nemlig noen få av oss som gjør det bedre enn enkelte politikere) at for noen år siden var det ikke like god tone mellom Buchardt og enkelte Hamar-politikere(Koigen).

Den gangen var det ikke noe politiker-ros å høre fra Buchardt, tvert imot. Nå er jo heller ikke rådmannen en politiker (eller?).

Men blant Ringsakers politiker-elite har Buchardt fått gjennomslag for det meste. Det er litt slik i Ringsaker kommune at det slett ikke er dumt å ha noen åpne kanaler, som kanskje for andre ikke er like lett å komme gjennom.

Mye foregår i lukkede rom, noe som igjen gjør at det vanskelig for oss innbyggere å få med seg alt som skjer.

Nå er ikke undertegnede noen spesialist på det å drifte en svømmehall, men som en vanlig skattebetaler (inkl. eiendomsskatt-betaler) er det lov å spørre om dette er god butikk for kommunen eller for Buchardt.

Med god kjennskap til Buchardt og hans evne til å inngå gode avtaler holder jeg en god knapp på Buchardt.

Over 20 millioner kroner for å leie en svømmehall pr. år, høres for en vanlig skattebetaler fryktelig dyrt ut. Samtidig som Buchardt vet at en slik bekvemmelighet må på plass i et moderne hotell.

Frykten som mange i Ringsaker føler ganske sterkt på er følgende: Er denne «svømmehallavtalen» blitt så dyr for Ringsaker kommune at eiendomsskatten vil øke enda mer ? (Der var den igjen!)

Med høyhusbrannen i London i mente: Finnes det stigebiler som kan serve en eventuell brann både i Ringsaker og på Hamar. Jeg regner ikke med at Buchardt er villig til å sponse slikt utstyr!

Har bare tenkt noen tanker, men det er vel lovlig i et åpent demokrati?

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke