Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
z
 
Høyhus på Tjuvholmen

Publisert: 15.jun.2017 14:34
Oppdatert: 16.jun.2017 06:48

Det brenner i London. Brannen startet midt på natta, mange sover i sine leiligheter. Høyblokka på 24 etasjer står i full fyr. Over 200 brannfolk og 44 brannbiler deltok. Minst 50 personer er sendt til forskjellige sykehus. Mange er sperret inne i flammene og er levende kremert i bygget.

Brannmannskapet kom ikke nær nok på grunn av andre bygg og de er ikke dimensjonert for høyhus. Det ble for varmt til at helikopter kunne brukes i slokkinga.

Man regner med at bygget kan rase sammen, noe som vil gjør katastrofen enda større.

Brannvesenet hadde tatt seg til 4. etasje. Det norske forsikringsselskapet Protector, som forsikret høyblokka, sier det er større sjanse for slike branner i Norge enn i UK.

Arthur Buchardt og Einar Busterud vil ha hotell i 35 etasjer på Tjuvholmen, 320 hotellrom, 135 meter høyt. Buchardt har til og med «fått tomta billig», 22,5 millioner. Er dette kompensasjon for at Koigen-drømmen gikk fløyta?

Hamar kommune har allerede en avtale med tre parter om Tjuvholmen; Tjuvholmen Eiendom AS, Strandsonen Utvikling AS og Rom Eiendom.

De tre partene som alle er grunneiere på Tjuvholmen, skulle samarbeide om utviklingen på Tjuvholmen. Tron Sanderud sier tomta «til Buchardt» kan prises til 45 millioner. Hvordan er brannberedskapen i Hamar i forhold til høyhus på 35 etasjer? Trenger vi et giganthotell i Hamar? Eller blir det som nye CC, den enes brød er den andres død?

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke