Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Høyres uforståelige helomvending

0
Publisert: 06.mai.2015 04:00
Oppdatert: 06.mai.2015 07:16

Hvorfor vil Høyres Knut Fangberget rasere halve Hamar? Det er grunn til å spørre om det etter at han fortsatt holder hardt fast ved alternativ H2 for ny bane gjennom Hamar. Det gjør han til tross for at store deler av østre bydeler da må rives, og at H2 med en gigantisk underjordisk stasjon koster et ukjent antall milliarder kroner mer enn de andre alternativene.

Fangbergets utspill i HA tirsdag er dessuten det motsatte av det han mente i den samme avisa 18. desember 2013. Da gikk han sammen med Thomas L. Jørgensen (Ap) sterkt inn for å skrelle vekk H2 som alternativ. Han begrunnet da synet på H2 slik:

Fangberget vil ha et nedsenket dobbeltspor langs dagens trasé eller etter alternativ H5. Uansett mener han Hamar må skrelle vekk uaktuelle alternativer slik at mange innbyggere skal slippe å leve lenge i uvisshet, og at en utbygging av flere store prosjekter i byen ikke blir utsatt på ubestemt tid.

Fangberget og Jørgensen oppsummerte slik:

De to politikerne ser da ikke noen grunn til å vente med å kutte ut det alternativet.

Leder Briskebyen velforening

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke