hacklink
buy instagram followers
19. sep
Foto: Henning Holter Christensen
 
Høyresida vil alltid være nettopp det

Publisert: 21.aug.2019 14:48
Oppdatert: 21.aug.2019 15:33

Opposisjonens ordførerkandidat Aasa Gjestvang sier til HA 16. august at «rikspolitikk og lokalpolitikk ikke er sammenlignbart.» Dette er bare delvis sant. Alle partier er bygget på et verdigrunnlag, et ideologisk syn. Og det slutter ikke selv om man trår over en kommunegrense. Høyresiden vil alltid være nettopp det, høyresiden av norsk politikk. Frp slutter ikke å være Frp i Stange, selv om de samarbeider tett med Sp.

Det beviser jo blant annet valgprogrammet deres, hvor det er lagt stor vekt på et ønske om økt privatisering av helsevesenet og skoler. I tillegg viser programmet deres en svært innvandringskritisk holdning. Der skriver de blant annet dette: «Stange Frp ønsker ikke ytterligere bosetting av migranter, og det bør stilles strenge krav til allerede bosatte flyktninger.»

Her viser Frp nettopp mitt poeng, verdigrunnlaget og hva vi i partiene mener er viktig, skiller seg sjelden fra hverandre i rikspolitikken og lokalpolitikken. Vi i Stange Arbeiderparti deler ikke synet Frp har når det gjelder verken helsevesen, skole eller innvandring.

Vi mener at et sterkt fellesskap er det riktige, det skal være et samfunn med små forskjeller og hvor vi løser oppgavene sammen. Det skal være preget av åpenhet, velferd og trygghet for alle. Vi er opptatt av at solidaritet ikke stopper ved kommunegrensa, men også rommer mennesker i andre deler av verden hvor krig og krise herjer. Vi skal ta vårt ansvar og ta imot mennesker som trenger vår hjelp og vi skal fortsette det gode arbeidet som gjøres for integreringen her i Stange. Det er vårt verdigrunnlag.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke