hacklink
buy instagram followers
19. sep
Ståle Solbakken. Foto: Kai Kristiansen.
 
Hurra for Solbakken

Publisert: 14.nov.2017 12:51
Oppdatert: 14.nov.2017 13:00

I en tid der de styrende politikerne, bakket opp av et grumsete folkedyp som ikke ønsker å dele sin velstand med flyktninger og asylsøkere, har den tidligere spiller og trener for HamKam, og nå topptrener for Københavns fotballstorhet, Ståle Solbakken, tatt bladet fra munnen og gitt til kjenne sitt syn. Han kritiserer i klare ordelag de nordiske lands restriktive innvandringspolitikk. Det er flott og viktig at en profilert person med så stor popularitet innen idretten virkelig kaster seg inn i debatten.

Fra før var jeg en stor beundrer av hans delikate pasninger på fotballbanen på 90-tallet og ledelse av et HamKam-lag som rykket opp, selv om respekten ble mer enn tynnslitt da han forlot et lag som langt fra hadde etablert seg i eliteserien. Nå imidlertid syns jeg det er all grunn til å heie på ham. Med sitt engasjement til fordel for mennesker på flukt, mot den inhumane og egoistiske politikken vi i den rike delen av verden fører, fortjener han all mulig respekt. Måtte flere høyt profilerte personer si like klart ifra. Ros også til SVs Karin Andersen som står på for en human innvandringspolitikk.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke