Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Hva er det de kjemper for?

Publisert: 01.mar.2018 15:58
Oppdatert: 01.mar.2018 16:02

En gruppering i byen, er godt i gang med å motarbeide at Hamar kan bli Østlandets hovedstad. Det det gjelder er en liten snutt av mjøsstranda. Mjøsa kan man betrakte i lange baner, helt fra Domkirkeodden, via Furubergstranda, Jessnesstranda og videre nordover. Hvis disse aksjonsfolka for jernbanefri strandsone er like lammet i beina som undertegnede, kan jeg til nød skjønne hva de kjemper for. I den tiden kroppen min fungerte normalt sykla og gikk jeg ofte fra Odden, via kalkbrenneriet og Jessnesstranda og videre nordover.

Til Thorbjørn Håkenstads skråsikre utsagn om at denne gruppa skal fortsette kampen inntil første tog fløytes av gårde fra Vikingskipet stasjon. Betyr det i klartekst at da har de klart å trenere saken så langt at det blir intet dobbeltspor i hele tatt. Mjøsa har som kjent to sider. Om Dovrebanen i fremtiden skal kjøres over vestsiden eller østsiden av dammen blir ett fett for Norge.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke