Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Hva er dyrt?

Publisert: 30.mai.2018 12:31
Oppdatert: 30.mai.2018 12:36

Allerede i lang tid nå har arbeidet med motorveien mellom Kolomoen og Moelv pågått, og enda lengre tid vil det ta før dette imponerende og krevende arbeidet er ferdigstilt. Det kreves hundrevis av arbeidere og en enorm maskinpark for å få dette gjort, i tillegg til alt planleggingsarbeidet i forkant.

Det er nærmest uforståelig at dette kun er kalkulert til litt over fire milliarder kroner. 1,9 milliarder skal dekkes av Staten, mens bilistene skal betale resten, altså det meste. Dette prosjektet regnes som dyrt. På den tiden det er planlagt å få fullført dette arbeidet, vil Norge har brukt over 100 milliarder kroner på trossamfunn, bistand, innvandring, regnskog osv. Bare utgiftene til trossamfunn vil ha kostet oss seks milliarder kroner, noe som omtrent tilsvarer det en motorvei mellom Kolomoen og Biri ville ha kostet.

Motorveien som bygges mellom Kolomoen og Moelv, vil ha stor betydning for regionen, og kostnadene kan meget enkelt forsvares. Som vi ser, blir utgiftene til motorveien småtteri sammenlignet med pengesummene som kastes ut av vinduet til ulike formål utenlands og også innenlands.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke