Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Hva er en god skole?
Undervisning

Publisert: 14.sep.2016 04:00
Oppdatert: 14.sep.2016 09:11

For at vi skal ha en god skole, må vi ha dyktige lærere som forbereder seg til de enkelte timer. Videre må vi ha et godt miljø i klasserommet og på lærerværelset (personalrommet). Mobbing kolleger imellom er veldig ressurskrevende og svekker undervisningen. Gamle lærere som har opplevd både et godt miljø og et dårlig miljø bør en lytte til i denne forbindelse.

Noe som sjeldent blir nevnt er elevenes væremåte og tilstand. Skal undervisningen bli effektiv, må eleven være utkvilt og våken. Å undervise trøtte og slitne elever er en tung og vanskelig jobb. Det kan derfor ikke på noen måte anbefales å legge ned skoler for deretter å kjøre elevene lang vei til en større skole før skoledagen begynner. En busstur på en halvtime med tilhørende venting er krevende, tærer på kreftene, gjør elevene uopplagte og lite mottagelige for lærdom. Dette momentet blir lite nevnt, men nevnes her og nå.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke