16. sep
 
Hva er galt med en utenlandsk prest?

Publisert: 14.aug.2017 13:28
Oppdatert: 14.aug.2017 13:32

Jeg har til min forskrekkelse hørt rykter om at man ikke vil ansette Yohannes Shanka i fast stilling som kapellan i Vang fordi «noen» ikke vil ha ham, eller fordi de mener at han ikke passer i Hamar domprosti.

Vang kirke hadde to strålende prester da Kåre Skagestad og sogneprest Bjørn Narverud fungerte. I dag har vi Irmelin Bonden og Yohannes Shanka. Alle sammen skinnende, kristne ledere i kirken, som jeg må takke hver gang jeg hører dem. Hva er galt med Shanka?

Han er ekte troende kristen med alltid en meningsfull og ekte kristen oppfordring til menigheten om å følge veien til Jesus.

Selv bor jeg i Hamar, men til kirke går jeg til Vang hvor jeg finner den sanne kristne forkynnelse. Hvis man ikke sover i prekenen, får man veiledning og kraft til å gå videre i sitt eget lille liv.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke