hacklink
buy instagram followers
19. sep
 
Hva er HAs policy?
Debatten

Publisert: 01.jun.2016 04:00
Oppdatert: 01.jun.2016 10:20

Jeg har fått refusert flere av mine innlegg i de siste årene av ulike grunner. Jeg har god tid som pensjonist til å reflektere og filosofere over verdens problemer.

Jeg har forstått at innleggene skal være skrevet av hedmarkinger, for hedmarkinger, om Hedmark. Her er en regel ikke uten unntak hele tiden for flere innsendere.

Det skal være interessent for leserne, hvem i redaksjonen kan bedømme det sikkert?

Alle som er interessert i å sette seg inn i HAs policy, må kunne få tilsendt nødvendige spesifikasjoner som redegjør for hva som godtas av meninger, informasjon, temaer med mer som kan trykkes eller ikke.

Full åpenhet er jo nærmest blitt et «moteord» i dag. Det er enerverende å nedlegge mye arbeid for å underbygge faktainformasjoner for å supplere det en brenner for og vil meddele, og ikke vite om temaet ligger innenfor avisens policy.

Har en ikke «frikort», er det ikke nok å bare skrive om sine egne sterke meninger, mot innvandrere og sosialisme, å få det inn i Debatt.

Det kan være en vanskelig balansegang å være mellom eierne og de «ansatte», noe jeg kan bekrefte etter mange tiår. Derfor er det greit å vite hva slags frihet redaktøren jobber under. Hadde Konrad Nordahl og Haakon Lie fortsatt levd, hadde en kunnet forstå takhøyden.

Det er langt mellom innleggene i dag som vekker interesse eller oppmerksomhet for videre debatt. Dobbeltspor gjennom Hamar og stupetårnet unntatt.

Debatt, skal det være for å få navnet og innlegget sitt i HA, og det var det?

Det skulle glede meg om flere ville ta del i denne diskusjonen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke