Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Hva er hun så stolt av?

Publisert: 15.des.2017 09:47
Oppdatert: 15.des.2017 10:25

Jeg ser at Kirsti Hougen er stolt av sitt engasjement på aksjonsdagen for Ship on Mjøsa. Men hva er det egentlig hun er så stolt av? Er det at hun støtter opp om terrorister og barnemishandlere, som til og med bruker barn i front i sin terrorisme og krig mot uskyldige sivilister i Israel? For det kan jo ikke være for fremragende skuespill, siden de ikke imiterte arabernes morderiske behandling av israelerne som bare utførte sin plikt for å beskytte sitt folk mot terroriserende drapsmenn.

Hun skriver at de også fikk se lekende barn i Gaza, i lekeparken. Er de så simple at de benytter barn i dette narrespillet sitt også, slik som deres venner på Gaza gjør? Det beste ved det hele var vel at de holdt seg nær lekeparken, hvor dette skuespillet hadde passet best. Det er tydelig at hun ikke forstår hvorfor forholdene er som de er på Gaza. Til tross for milliardstøtte fra både Norge, USA, EU og mange andre land, så er det nok lite som blir brukt til sivilbefolkningen, for det trengs mye penger til både våpen, ammunisjon og ikke minst sement og utstyr til å bygge tuneller, for å fortsette å terrorisere israelerne.

Dette er altså det Kirsti Hougen stolt over å støtte. Jeg for min del er mer stolt av sånne som Marit Svahn, som har åpne øyne og evnen til å tenke sjøl.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke