buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Hva er «ny fascisme», Bradal?
Integrering.

Publisert: 26.nov.2015 04:00
Oppdatert: 26.nov.2015 09:27

Fascisme, politisk ideologier som legger sterk vekt på nasjonens og enhet, på autoritære, førerbasert og diktatorisk styre innad, samt en imperialistisk holdning utad.

Imperialisme er en politikk som førers av en stat når den underlegger seg, eller forsøker å underlegge seg andre stater og samfunn og former dem til sitt eget samfunnsbilde, ofte med religiøs eller ideologisk inspirasjon. Imperialisme betegner også ulike politiske tenkerettinger, ideer eller teorier om det samme.

Jeg vil at den norske velferdsstat i første hånd skal være til for norske statsborger. Den norske velferdsstat skal ikke være et politisk prosjekt, men skal sørge for at det norske folk får levert de tjenester de har rettmessig krav på. I nasjonal staten Norge har staten ansvar i første rekke for sin egen befolkning.

Alle innsatser ut over dette er frivillig. Eksempelvis avtaler og konvensjoner som Norge inngår med FN om kvoteflyktninger. De personene som lever og arbeider innen nasjonen har og må bidra til å bygge velferdsstaten Norge etter de normer de har muligheter til. Det som da bygges kan og skal fordeles til de som har bidratt. Dette er grunntanken med velferdsstaten Norge.

Kostnadene for å integrere store årlige volumer av flyktninger kommer til å bli så omfattende at den norske velferdsstat bryter sammen. Jeg mener fortsatt at 1.200 kvoteflyktninger er max grensen for Norge. Jeg mener også at Bradal og hans likesinnede bør vise handling å åpne sine hjem og lommebøker for sin nye landsmenn og ikke bare prate.

Jeg vil at norske barn i framtiden skal ha en barnhage, en skole og helsetjenester som levere tjenester Norge kan være stolte av. Jeg vil at eldre og svake skal få den pleien de rettmessig har krav på. Jeg vil at den norske befolkning skal ha en sikker og god helse/omsorg tjeneste.

Jeg vil også at pensjonistene i dag og i fremtiden skal få den pensjon som de har rettmessig krav på. Alt dette er i dag truet av personer som Ronald Bradal, og hvis han mener at mine meninger er ny fascisme tror jeg at det er mange i Norge som støtter ny fascisme.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat