Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Hva er sannheten?

Publisert: 04.jun.2018 15:32
Oppdatert: 05.jun.2018 09:24

En har mest lyst til å tro at de som skriver innlegg i avisen er ærlige og skriver sannheten så godt de kan. Selv har jeg aldri vært i Israel eller på de palestinske områdene, men jeg har sympati for de arabiske folk og har gått flere kurs i arabisk språk. Derfor prøver jeg å forstå hva som er sant, og hva som bygger bare på følelser og er misvisende.

Kristi Hougen, på vegne av Palestinakomiteen, skriver som om hun kjenner godt til forholdene og jeg vil gjerne tro henne. Men hun skriver at på de palestinske områdene «bygger man på de jødiske, kristne og muslimske tradisjonene». Er det virkelig slik? Vi vet at i Israel bor og arbeider bortimot en million palestinere. Vi vet at i Israel finnes synagoger, kristne kirker og iallfall en svær moske som alle brukes av de troende. Hvor mange kristne kirker og kristne troende er det på de palestinske områdene? På Gaza-stripen? Forleden snakket jeg med en mann fra ett av de arabiske land, men glemte å spørre hvilket land. Jeg spurte «Er det kristne der?» Hans svar var: «Det var det før, men ikke i dag». Hva betyr dette?

Hva er så sannheten om trosfrihet og kultur i Midtøsten i dag, og hva er bare papirpropaganda? Noen må kunne svare på dette. Hvorfor ellers skulle man boikotte et demokratisk land til fordel for land hvor det er ensretting og diskriminering. Sannheten burde komme fram først.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke