15. sep
 
Hva er tillit?
Hedmark Fremskrittsparti

Publisert: 11.mar.2016 04:00
Oppdatert: 11.mar.2016 10:25

Jeg mange års fartstid i politisk arbeid for Hedmark Frp og har full tillit til valgte delegater til Hedmark Frp sitt årsmøte og landsmøter. Lederen av Hedmark Frp har beklageligvis ikke denne tillit som en leder må ha til valgte delegater.

Til unnskyldning for nåværende leder av Hedmark Frp kan man jo si han er en fersking uten politisk erfaring, men jeg har opplevd at leder av Hedmark Frp har trampet i suppa og ikke forstått hva han gjorde, men for så å gå over til å hopp i suppa. Nå dette er historikk, men det nåværende leder av Hedmark Frp gjør overgår alt jeg har opplevd i mitt politiske arbeid for Hedmark Frp.

Leder av Hedmark Frp sender ut følgende mail i forbindelse med nominasjonsmøte til Stortingsvalget i 2017 sitat: Min motivasjon for å avholde møte i desember, er at jeg mener alkohol og positiv/negativ lobby virksomhet ikke høre sammen.

Hva sier leder i Hedmark Frp her? Jo, at han har opplevd Hedmark Frp sitt årsmøte i 2016 som et fyllekalas. Han sier i rene ord at man kan ikke kalle inn delegatene for en weekend med overnatting for da blir det fyll og bråk. Konklusjonen her er klar: Lederen i Hedmark Frp har ikke tillit til Hedmark Frp sine delegater og han må da trekke seg som leder.

De delegatene jeg har snakket med kjenner seg ikke igjen i leder av Hedmark Frp sin beskrivelse. Jeg har som sagt en god del års erfaring fra Hedmark Frp, og fyll det eksisterer ikke. Det er fullbesatt møtesal når møtet starter på morgenen, og alle er i god form. Lobbyvirksomhet er det og det skal det være, for det er bevis på at demokratiet eksisterer. Jeg har opplevd fyll en gang og det var pinlig i og med at vi var invitert til Stortinget. Leder av Hedmark Frp var med, men grep ikke inn for å berge Hedmark Frp fra et dårlig rykte da en man drikker seg drita full.

Ut fra det jeg har hørt og hva leder av Hedmark Frp beskriver, har ikke delegatene til Hedmark Frp og leder av Hedmark Frp vært på samme møte. Jeg stiller meg selv spørsmålet, er det leder av Hedmark Frp som har vært litt surrete i hode eller hva?

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke