Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Hva er usmakelig og kvalmende?
Flyktningsituasjonen.

Publisert: 09.sep.2015 04:00
Oppdatert: 09.sep.2015 11:21

Johnny Wæhler har i HA 4. september et innlegg om hvorvidt Johnsen er rasist eller ikke. Tor Andre Johnsen er tidligere kritisert redaksjonelt i HA for å spre ensidig innvandringskritisk informasjon på sosiale media.

Les også: Er Johnsen en rasist?

Jeg er hjertens enig med Wæhler på ett punkt. Han sier avslutningsvis at «Hele saken er usmakelig og kvalmende». Men jeg mener – trolig i motsetning til Wæhler – at det usmakelige og kvalmende er det Johnsen selv som står for, når han ikke en gang har baller nok til å stå for det han mener på annen måte enn å spre stigmatiserende propaganda.

Det er vel i det hele tatt ingen som mener at vi skal ta imot kriminelle, bosette dem, eller på noen som helst måte ta oss av dem, men Johnsen (og antageligvis Wæhler) skjærer her alle over en kam, de mener åpenbart at alle med annen hudfarge, språk, kulturell bakgrunn enn etnisk norske nordmenn (hva nå enn det måtte være for noen raringer) er kriminelle bråkmakere som utgjør en reell fare for vår eksistens. Tenk å ha slike tanker om sine medmennesker. Jeg blir rett og slett kvalm.

Og så ser vi daglig på tv de mest grusomme og hjerteskjærende scener fra diverse grenseoverganger om mennesker som rømmer fra krig, terror, forfølgelse og naturkatastrofer.

Europas yttergrenser settes under et enormt press, Tyskland alene tar trolig imot nærmere en million flyktninger den nærmeste tiden – og så står vår finansminister Siv Jensen (med sekken full av hard valuta) og oppfordrer alle kommunene i Norge om å nekte å ta imot skarve 8.000 over en treårsperiode. Det er usmakelig og kvalmende.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke