hacklink
18. sep
 
Hva er viktigst i Hamar?

0
Publisert: 13.aug.2015 04:00
Oppdatert: 13.aug.2015 07:12

14. september skal vi velge hvilket Hamar-samfunn vi ønsker de neste årene. Alle valg i demokratiske samfunn er viktige. Din og min mening om hvilken retning samfunnet vårt skal utvikle seg etter, blir bestemt. Valget handler om oss – vi som bor i Hamar og vår hverdag. Dette er et verdivalg, også lokalt. Enkeltsaker i valgkampen er viktige nok, men partienes verdigrunnlag er viktigst hvis du ønsker en gjennomtenkt og helhetlig politikk i alle de enkeltsakene som kommer de neste fire årene.

Det viktigste for Hamar Arbeiderparti er å skape verdier og fordele dem rettferdig. Rettferdig fordeling innebærer at vi har et samfunn uten store forskjeller mellom de som har minst og de som har mest. Gode offentlige tjenester og tilbud skal være tilgjengelige for alle når vi trenger dem. Stemmer du Arbeiderpartiet i Hamar, så sier du samtidig nei til at grunnleggende velferdstjenester skal privatiseres eller kommersialiseres. Arbeiderpartiet mener at en sterk offentlig sektor sikrer rettferdig fordeling, gir trygghet, frihet og like muligheter for alle. For oss er dette viktigere enn store kutt i skattene til dem som har mest fra før. Lokalpolitikk handler om å prioritere, og det handler i aller høyeste grad om å gjøre verdivalg. Verdivalg om hvilke saker som er viktigst, og hvordan de skal løses.

La verdiene være viktigst når du skal stemme i årets kommunevalg!

Kandidat Hamar Arbeiderparti

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke