Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
Arkivfoto: Henrik Langgård
 
Hva er viktigst i Stange kommune?
Hvem som blir ordfører avgjøres ikke av person, men av politikken som vinner fram hos velgerne. Alle partier har egne program som de går til valg på.

Publisert: 21.jul.2019 08:49
Oppdatert: 21.jul.2019 08:48

Ordfører Nils A. Røhne uttaler i HA 13.07.2019 at høstens valg blir et personvalg mellom Aasa Gjestvang og ham.  Det er synd hvis det skulle bli slik for det må være politikken som er det viktigste.

Hvem som blir ordfører avgjøres ikke av person, men av politikken som vinner fram hos velgerne.  Alle partier har egne program som de går til valg på.

LES OGSÅ: Nasjonal presse er interessert i valget i Stange!

Bygdelista i Stange er en partipolitisk uavhengig liste som har fokus på Stange kommune.  Vi blir ikke styrt av noe «moderparti» og deres ideologi og prinsipper. Vi er av den formening at saker som angår Stange skal diskuteres og avgjøres i kommunestyret i Stange.

Hvis Arbeiderpartiet mister flertallet kan dette bli løsningen, og det vil bli et helt annet engasjement for lokalpolitikken hvis sakene ikke er avgjort på Aps gruppemøte i forkant av kommunestyremøtet.  Dette vil være en styrke både for lokaldemokratiet og Stange kommune. Vi kan se til f.eks Hamar hvor det har skjedd mye positivt ved at de har hatt et samarbeid mellom flere forskjellige partier.

LES OGSÅ: Vil finne nye, gode løsninger

Det er heldigvis stor forskjell på lokalpolitikk og rikspolitikk. Det er Stange kommunes ve og vel valget gjelder.  La hele Stange leve!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke