Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Hva er viktigst Vedum?

Publisert: 15.aug.2017 13:22
Oppdatert: 15.aug.2017 13:22

I HA 15. august sier Trygve Magnus Slagsvold Vedum at han går inn for «Vest» i Hamar. En av grunnene er at han da ifølge HA mener dobbeltsporet kommer raskere til Hamar. Da kan han ikke ha fulgt særlig godt med. Sittende statsminister og kommunalminister sa fredag at i løpet av tre måneder vil begge alternativer være godt nok utredet til å ta et valg. Fremdriften er dermed uavhengig av trasévalg. De var også tydelige på at «Øst» var den beste løsningen for Hamar som mjøsby.

I mange år har Vedum snakket om lokalt selvstyre og viktigheten av at de som blir berørt av et vedtak skal ha sterk innflytelse på det som bestemmes. I Hamar har 38 av 39 i kommunestyret sagt at de vil ha «Øst», i tråd med stemningen i lokalbefolkningen.

Spørsmålet blir da, og det vil vi gjerne ha svar på: Er det viktigere å være uenig med Høyre enn å støtte det lokale demokratiet?

Noen antyder at du etter valget kan bli ny kommunalminister. Da er det du som sitter i Oslo og bestemmer over hodene på oss i distriktene. Vil du da overkjøre det lokale demokratiet i Hamar? Vi er mange som håper du snur før det er for sent.

Leder i Folkeaksjonen for jernbanefri strandsone i Hamar

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke