17. sep
 
Hva feiler det folk?

Publisert: 18.jan.2017 23:12
Oppdatert: 18.jan.2017 23:17

Hva feiler det sånne folk som vil utrydde ulven i Norge, og sikkert andre rovdyr også? En av årsakene er nok at de har blitt skremt av ondsinnede myter om ulven og eventyr som «Rødhette og ulven» og lignende eventyr når de har vært barn. Terapi hos en psykolog anbefales.

I det lille landet Latvia lever det ca. 700 ulver og ca. 900 gauper. I Latvia er det ingen rovdyrdebatt, bare til ettertanke.

Her i det langstrakte landet vårt blir det ramaskrik, Sodoma og Gomorra, dersom det blir flere enn 50 ulv.Og snart starter drepingen av 50 gauper i dette kalenderår, det har nissene på Løvebakken bestemt. Jeg reagerer med avsky, forbitrelse og sinne over uvitende norske politikere, politikerforakten har nok ikke blitt noe mindre med årene, tvertimot så har den økt noe innmari.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke