buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Hva hadde skjedd med kirkegårdsaken?

0
Publisert: 22.aug.2015 04:01
Oppdatert: 22.aug.2015 08:07

Pensjonistpartiet fortsetter gjerne sin spørrerunde under denne overskriften. Det begynner å bli en del saker som PP har fått gjennomslag for i Hamar, og de aller fleste husker kanskje kirkegårdsaken?

For et par år siden ble det lagt fram et forslag fra to opposisjonspartier i kommunestyret om at alle kistegraver heretter skulle legges til Øvre Vang kirkegård, og at bare de som valgte kremasjon skulle få ligge på hovedkirkegårdene i Hamar. Dette fordi det begynner å bli trangt om gravplasser.

Saken fikk svært stor oppmerksomhet både i pressen og NRK. Noen prester engasjerte seg også sterkt i saken. Det er lang vei til Øvre Vang og svært dårlige bussforbindelser. Skulle ikke de eldre engang få anledning til å stelle gravene til sine kjære som de mister?

Pensjonistpartiet gikk sterkt ut mot det uverdige forslaget, og sammen med partiene i posisjonen og god innsats fra Hamar Arbeiderblad vant vi denne saken. Ikke alle er fortrolige med kremasjon, og ingen skal måtte oppleve å bli gradert etter sitt syn og sine egne ønsker.

Det er lov til å stille et veldig enkelt spørsmål: Hvordan hadde det gått med kirkegårdsaken – uten Pensjonistpartiet?

Hamar Pensjonistparti

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat