hacklink
18. sep
 
Hva har 17. mai med 22. juli å gjøre?

Publisert: 18.mai.2017 23:34
Oppdatert: 18.mai.2017 23:41

17. mai er Norges nasjonaldag, en gledens dag hvor liten og stor feirer Norges bursdag. Mange vil sikkert påstå at det er barnas dag, hvor vi voksene koser oss med å se at barn, barnebarn og andre barn koser seg og stråler av glede, uansett vær.

Dette er en stor dag for alle som er glad i Norge. Men selv på denne dagen kommer det mørke skyer, denne gangen igjennom NRK. Noen av oss er kommet i den situasjonen at av og til passer det dårlig å delta. Det være seg sykdom eller andre årsaker.Derfor blir TV et godt alternativ. Hyggelig å se på barnetog og høre på hyggelige intervjuer rundt 17.mai og feiringen rundt omkring det ganske land.

Så kommer skåret i gleden. I forbindelse med kaker og baking til 17. mai, viser det seg at «kokken», hadde vært på Utøya under 22. juli-tragedien som ble utført av en mer eller mindre gal mann, setter intervjuer i gang med et intervju om tragedien. Sikkert til glede for terroristen, men trolig til stor sorg for de pårørende, som selv på denne dag igjen får kniven inn i såret igjen. Skammelig.

Må innrømme at jeg ble helt satt ut, og humøret forsvant eller dalte mange hakk. Delte min frustrasjon på sosiale medier, og det viste seg at jeg var så absolutt ikke alene. Det kokte, og hundrevis av personer var mer eller mindre i samme gata som meg. De fleste følte nok mest fortvilelse etter NRKs skivebom. Så spar oss for dette på det som skulle være en gledens dag.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke