Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Hva har Pensjonistpartiet bidratt med?
Stange: Pensjonistpartiet møtes ofte med argument om at vi bare er et parti for pensjonistene.

Publisert: 17.nov.2016 12:36
Oppdatert: 17.nov.2016 12:44

Ja, vi er et parti for alle som lever av pensjonsinntekter.

Vi mener også at det er viktig å ha et parti som er spesifikt opptatt av alle, både unge og eldre, som av forskjellige årsaker ikke kan ta del i vårt ordinære arbeidsliv, men er henvist til å få sine inntekter fra Nav.

Heldigvis har de fleste pensjonistene det bra i dag, men det er fortsatt mange som ikke har fått del i den sterke velstandsutviklingen vi har hatt de siste 10-årene.

Vi ser at det strammes inn på forskjellige ytelser, og med fallende oljeinntekter vil dette presset bare forsterkes. Derfor er Pensjonistpartiet viktigere enn noen gang.

Utdanning vil bli nøkkelen til nesten alle jobbene i framtiden. De fleste i Pensjonistpartiet er både foreldre, beste- og oldeforeldre. Det er derfor naturlig at vi er opptatt av de yngste, fra de starter i barnehagen og til de forlater den videregående skolen.

Alt for mange unge i Stange faller ut av den videregående skolen. Mange havner i ledighetskø, eller i verste fall med uføretrygd. Det er kostbart for samfunnet og det er lite tilfredsstillende for de det gjelder.

Vi mener derfor at gode barnehager og skoler er noe av det viktigste vi kan tilby våre barn og unge.

Like viktig som gode skoler er det at ungdommene fyller fritiden med meningsfylte aktiviteter.

I våre tre perioder i kommunestyret har vi bidratt til at det ble lagt kunstgress på HIAS-bana, bygging av sjuerbaner i Stange, løpebane i Romedal, idrettshall i Ottestad, at svømmehallen i Stange fikk et skikkelig varmebasseng og til rehabiliteringen av bassengene i Ottestad og på Åkershagan.

Dette er gode tiltak først og fremst rettet mot de unge, men det er også viktige tiltak sett i et folkehelseperspektiv.

Vi har videre bidratt til flere boligutviklingsprosjekter, spesielt i Ottestad, og sammen med gamleordføreren, Jan Tyriberget, fikk vi på plass nytt apotek i Vikasenteret.

Det var også Pensjonistpartiet som fikk gjennomslag for at folk med dårlig økonomi kunne søke om fritak for eiendomsskatt.

Noen har urettmessig kalt oss «et haleheng» til Ap. Vi legger ikke skjul på at vi har samarbeidet godt med Ap i disse periodene, men vi har også samarbeidet godt med andre partier når det har vært nødvendig. Slik vil det også være i fremtiden.

Vi står nå foran mange utfordringer som vi må finne gode løsninger på. Vi skal få på plass en fremtidsrettet skolestruktur, og ikke minst skal vi lande den endelige traseen for fylkesveg 24 gjennom Vallset.

I disse og andre saker vil Pensjonistpartiet være åpen for et samarbeid med alle partier for å finne den beste løsningen for alle Stanges innbyggere.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke