Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Hva i all verden skal Setvik svare?

0
Publisert: 10.sep.2016 04:00
Oppdatert: 10.sep.2016 09:30

Folkeaksjonen ved Geir Bjørnar Smebye har stilt JBV et spørsmål om hvem og hvor mange det var i JBV som fastsatte at man skulle bruke begrepet «fraråde»? Han fikk ikke svar av Setvik, naturlig nok. Hadde Setvik gitt Smebye disse ansattes navn og roller, så hadde vi umiddelbart fått på plass en ny planleggingsleder for stekningen Sørli-Brumunddal. Nå spør Smebye om det samme igjen. Jernbaneverket har fattet en beslutning, nå bes de altså igjen om å oppgi navnene og rollene til de ansatte som var med i denne prosessen, og forventer, oppsiktsvekkende nok, igjen å få et svar.

At én person i Hamar kan finne på å spørre om noe slikt, overrasker meg ikke. Men at spørsmålsstiller mener at han har 6.000 hamarsinger med seg på dette, fatter og begriper jeg ikke. Heller ikke at det trues med Riksrevisjonens inngripen midt i en planprosess. Mye kan tyde på at man har kjørt seg fast på enkeltsporet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke