Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Hva med en folkeavstemning?

0
Publisert: 11.mai.2015 04:00
Oppdatert: 11.mai.2015 06:53

Nå begynner diskusjonen blant folket igjen. Og det syns jeg er fint. Det er nok sånn at flertallet i Hamar ønsker at togene skal gå der de går i dag. Flertallet går ikke i tog, og markerer seg ikke. Hva med en folkeavstemming?

Briskebyen, skal man rive 40 hus der? Hva med Disen? Skal den raseres? La togene gå der de går i dag. ikke bru over min barndoms lekeplass brygga, men tunell fra Kokeriet til etter Jessnes. Bygger man tunell fra Dover til Calais, tror jeg det går an å gjøre det fra Koigen til Jessnes og.

Når det gjelder visse personer fra Ridabu, som representerer mindretallet, og som ikke er Hamar-gutt, syns jeg han kan krangle med Godager, og ikke bry seg med det som foregår i Hamar.

Så har jeg et spørsmål til motstandere av H 1: Den strandsona, hvor er den? 8-meter`n er en parkeringsplass. Den ligger langs hele Strandgateparken og lekeplassen. Er det for øvrig noen av dere som er så blåøyde og tror at det ikke blir bygd boliger i en viss høyde der jernbanen går nå, hvis den blir borte?

Hvis traseen går langs nåværende spor, må Heidmannsgate 1, og kanskje Eriksen villaen rives. Samt sosialboligen i Skappelsgate 2. Håper på utredninger til 2050.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke