buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Hva mener Busterud og Fangberget?

0
Publisert: 25.mai.2016 04:08
Oppdatert: 25.mai.2016 04:07

Einar Busterud og Knut Fangberget har ved gjentatte anledninger stått fram og sagt (men kanskje ikke oppriktig ment?) at et tilnærmet komplett sykehus ved Mjøsbrua er det beste alternativet for ny sykehusstruktur på Innlandet. Begge herrers vesentlige argumenter for at de imidlertid går MOT det de SIER er det beste alternativet, er at:

1.De hevder at motstanden mot et hovedsykehus er så stor at det ALDRI vil bli realisert.

2. Framdriften i utredningsarbeidet har tatt så lang tid og at de derfor anser mulighetene for et tilnærmet komplett sykehus ved Mjøsbrua som å være umulige.

Mine spørsmål til Busterud og Fangberget er:

1. Ut fra den kjensgjerning at styreleder Anne Enger nå forlanger høyere tempo i utredningsarbeidet slik at en avgjørelse i styret i HFSØ kan fattes om ett år, faller da begrunnelsen om for lavt tempo bort slik at dere kan bli med i arbeidet for JA-alternativet?

2. JA-alternativet har fått betydelig vind i seilene i opinionen og stadig flere innen fagekspertisen står fram og støtter dette. Motstanden er med andre ord på vikende front. Blir dere derfor med på det dere SIER er EGENTLIG det beste alternativet: Ett komplett sykehus ved Mjøsbrua?

Med JA til et komplett sykehus ved Mjøsbrua- hilsen

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat