Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Hva mener de andre?

Publisert: 19.aug.2019 16:00
Oppdatert: 19.aug.2019 16:16

Stange MDG har 17. august et innlegg i HA hvor de går imot anleggelse av en Marina ved Hias.

Som beboer i Sandvika, med Ottestadstien, Nordsveodden og strandlinjen til Atlungstad Brenneri i daglig bruk, berømmer jeg innlegget.

Som nærmeste nabo til Ottestadstien, har vi i mange år fulgt med hvordan barn, unge, voksne, de som går pilgrimsleden, har en utstrakt bruk av dette naturskjønne område. Et område som fremmer helse og trivsel, og som for de fleste av oss er mer forståelig enn karbonfangst, flyskam og kjøttskam.

Men nå er det straks kommunevalg. Så herved spør jeg resten av partiene i Stange, som lover gull og grønne skoger: Hvordan vil dere behandle høringsforslaget til kommuneplanens arealdel 2019-2031? Vil dere si ja til at dette naturskjønne og helsebringende området blir ødelagt? Eller vil dere som MDG si et klart nei?

Jeg venter spent på svar. Det bør komme i god tid før 9. september.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke