Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Hva mener dere?om strandsonen?

0
Publisert: 25.jul.2015 04:00
Oppdatert: 25.jul.2015 09:08

Folkeaksjonen for jernbanefri strandsone i Hamar har stor forståelse for at dere som er politikere ønsker å vite mest mulig om de aktuelle traséene for fremtidig dobbeltspor før dere bestemmer dere for en løsning. Siden det nå foreligger flere aktuelle alternativer som Jernbaneverket ønsker å utrede, så mener vi det nå er mulig å ta standpunkt til følgende spørsmål, uten forbehold: Skal strandsonen i Hamar sikres som en jernbanefri strandsone i fremtiden? For ordens skyld definerer vi strandsonen som området fra dagens stasjon til Bryggeriundergangen. Vi håper alle partier og mulige fremtidige ordførere, også dere som tidligere har vært klare i dette spørsmålet, kan ta dere tid til å gi et kort og tydelig svar i leserinnlegg her i god tid før valget. Dette vet vi svært mange velgere i Hamar ønsker å vite!

Geir Bjørnar Smebye

Folkeaksjonen for jernbanefri strandsone i Hamar

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke