Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Hva mener Hamar SV?

Publisert: 26.aug.2015 04:00
Oppdatert: 26.aug.2015 08:39

Høyre, Venstre og BBL går til valg på korridor øst med stasjon ved Vikingskipet. 5.kandidat på SVs liste Trond Kjernli, er en sterk tilhenger av korridor øst. Men hvor står Hamar SV? I kommunestyret 17. juni stemte SV for å utrede tre korridorer.

Sør Østre bydeler blir sterkt berørt av korridor øst fordi en stasjon ved Vikingskipet krever at bydelene Disen, Briskebyen og Østbyen må omreguleres fra småhusbebyggelse til høye hus.

Briskebyen velforenings mandat er å arbeide for forutsigbare og gode bomiljøer. Partier som har bestemt seg for korridor øst uten konsekvensvurdering, er på kollisjonskurs med innbyggerne i Sør Østre bydeler. Vi mener som Disen velforening, at dette er respektløst.

Vil SV avvente utredninger fra Jernbaneverket som etter planen skal foreligge i mai 2016, eller er 5. kandidat Trond Kjernlis sterke preferanser for korridor øst representativt for Hamar SV?

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke