Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Hva skjer med Koigen?
Det er liten tvil om at Koigen er ei perle.

Publisert: 09.jul.2015 04:00
Oppdatert: 09.jul.2015 08:29

Det har det vært lenge, med skatepark, strand og park liv som midtpunkt.

Her kan man virkelig utfolde seg og leve det glade liv. Stranden og grøntarealet er ikke mye å si på, ja det er nesten perfekt!

Men hva med skateparken?

Koigen skatepark var en av Norges første betongparker, og fikk tidlig stempel som «Norges beste».

Men for å være helt ærlig, det har den aldri vært!

Hamar, og skate-Norge ble nok revet med av «storsatsingen» og det vanvittig bra konseptet med betongpark i sentrum av et flott park anlegg som lå ved strandlinjen.

For hva skjedde egentlig med Hamar som skateby?

Hamar som nesten kunne bære navnet som Norges skatehovedstad. Med lange tradisjoner som Hamar open, på veidekke og gamle «Tre-koigen» med besøk fra mange profilerte skatere utenlands.

Jo, Hamar ble sakte, men sikkert et spøkelse av seg selv, det er ikke lenger noen grunn for skatere fra andre distrikter å stoppe innom for å skate.

Nye, solide betongparken har skapt en ny form for turisme her i Norge, ungdommer setter seg i bilen og reiser land og strand for å skate landets beste skateparker.

Og jeg kan love dere det at de reiser glatt forbi når de cruiser på E6 på vei til Lillehammer, Gjøvik, Jessheim og Stange.

Så hva skjer videre?

Nå har det endelig blitt bevilget penger til en ny bowl på Koigen. Det har blitt samlet sammen en solid sum. Fantastiske nyheter det.

Men jeg kan ikke la være å sitte livredd for at vi skal få en reprise av betongparken og stupetårnet. Der vi nå begrenser ambisjonene våre for å være rasjonelle, men ender opp med å bruke millioner til konsulenter osv. Og en bowl som ikke matcher nivået. Hamar har tross alt en av Europas beste bowl-skatere.

Bruk et norsketablert firma som gang på gang viser at de bygger skatepark i ypperste kvalitet. Og som har skatere på høyt nivå både som skatere og håndverkere.

La skatere designe og bygge denne bowlen, så får vi virkelig noe å skryte av igjen!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke