23. okt
 
Hva skjer med kommunismen og sosialismen?

Publisert: 28.des.2017 13:12
Oppdatert: 28.des.2017 13:13

Det er utrolig at så mange mennesker stemmer på et politisk system som så til de grader har spilt fallitt i land etter land som har prøvd slike systemer.

Samtlige land som har forsøkt rendyrket kommunisme eller sosialisme, og der folket har levd under slike regimer, så har folket gjort opprør og kastet ut elendigheten når folket har fått sin frihet. Selv i en rekke Europeiske land er dette på full fart ut av politikken. Norden er nok kanskje den siste utposten, hvor man klorer seg fast til avarten, som de kaller «Den skandinaviske modellen» godt ispedd med AKP (m-l) inspirasjon, med sitt tungrodde byråkrati som skjuler seg bak den nordiske velferden.

Det finnes ikke et eneste sosialistisk/kommunistisk land i verden der folkets velstand, rikdom og levestandard har vært i nærheten av den som folket i den øvrige vestlige verden har opplevd. Riktig nok har også avarten «Den skandinaviske modellen», deltatt i dette løpet med mer eller mindre suksess.

Det finnes ikke et eneste sosialistisk/kommunistisk land som har overlevd når folket har fått anledning til å ytre sine meninger fritt. De siste krampetrekninger ligger nå i medias «fake news», for å opprettholde denne statusen.

Det sier alt vi trenger å vite om hvorfor kommunismen og sosialismen er menneskefiendtlig og må bekjempes. Systemets overkjøring av folket og undertrykkelse av individet er så alvorlig at det langt overstiger enhver annen sak. Dette blomstrer også i norsk politikk.

Så hvor kommer da sosialdemokratiet inn i bildet? Jeg bruker å si det slik, at en sosialdemokrat er en kommunist kledd i søndagsklær. Hvor demokratiet egentlig ikke eksisterer eller er en mikro del. Nazismen blandet også inn sosialisme og demokrati, for å skjule sitt sanne jeg.

Snakk om blant annet fordelingspolitikk blir helt ubetydelig i et slikt perspektiv, hvor makten over egen lommebok er en vesentlig faktor.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke