Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Hva slags negativ effekt?

Publisert: 06.nov.2018 12:13
Oppdatert: 06.nov.2018 12:27

Etter å ha lest i HA om utedassen ved Brumundsjøen, lurer jeg på hva slags negativ effekt en slik dass har på fuglelivet i området. Er det gunstigere at folk driter utover hele området, enn at det blir samlet på et sted. Hvis dassen fjernes, og Pål gjør sitt fornødende på samme sted som der dassen stod, så vil det da etter fylkesmannen sin oppfatning være positivt for fuglelivet.

LES OGSÅ: Utedoen forstyrrer fuglelivet ved sjøen.

At en utedass fører til økt bruk av hytta, sliter jeg også med å forstå. Jeg har hytte selv, men jeg har da aldri reist opp til den for å drite. Hvis jeg skal på hytta, så reiser jeg på hytta av andre grunner. Jeg har vel drite meg ut ettersom jeg ikke har forstått logikken i dette. Men hvis det er slik å forstå at det beste for fuglelivet i verneområder er at man gjør fra seg ute i det fri, så risikerer man vel å bli bøtelagt for blotting også.

Uten å sammenligne fylkeshuset med en utedass, så har jeg trua på å samle alt på et sted….

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke