Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Hva vi mener nå
Jernbanedebatten i Hamar.

Seniorgruppa i Hamar Ap og Hamar Ap, har lenge sagt at det viktigste for Hamarregionens utvikling. er at dobbeltsporet kommer i 2024. Da må planer og økonomiske bevilgninger henge i hop.

Smebye i Folkeaksjonen mener at informasjonskonsulenten i Jernbaneverket kan tas til inntekt for at alle tre trasevalg vil få bevilgninger og utbygging i 2024. Så naive er verken vi eller HA-redaktøren på lederplass 2.september. Ringeriksbanen er klarert for bevilgninger og ferdigstillelse innen 2024. En lokal krangel om utsikt til Mjøsa, er ikke det som styrker Hamars muligheter til å få plass i neste NTP.

Slik vi ser det er det kun Hamar Ap med støttespillere, som har politisk kraft til å opprettholde dialogen med Jernbaneverket og sentrale myndigheter og arbeide for dobbeltspor til Hamar i 2024. Alt for mange har parkert seg selv på et sidespor i debatten. Dette øker sannsynligheten for at dobbeltsporet i denne omgang ender på Espa. Det er dette som ligger i Jernbaneverkets klargjøring av etappevis utbygging. De skiller mellom planer og bevilgninger. Så enkelt er det, dessverre.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke