buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Debattklima: Det var leder i Hamar Natur og Ungdom, Markus Refsdal, som hadde utspillet i HA onsdag om ungdommenes vegring mot å delta i debatten, med et debattinnlegg og et redaksjonelt oppslag.Foto: Christian E. Bergheim
 
Hvem ba ungdom henge seg?
I HA på onsdag ble det fastslått at en Øst-tilhenger har bedt en ung Vest-tilhenger om å «gå og henge seg». Våre barn og foreldre lurer på hvem av oss som er den skyldige.

Publisert: 21.des.2018 12:50
Oppdatert: 21.des.2018 14:48

Skjønt vi er mange som er skyldige i mye mer, ifølge HA: De «fleste» er «sinte, middelaldrende menn på over 35 år». «Det er noen damer også, men hovedsakelig menn. Det er utelukkende voksne folk». HA bistår med å sirkle inn de mistenkte.

Natur og Ungdoms debattinnlegg med utspillet om hets og sjikane kan du lese her.

LES OGSÅ: Unge skremt vekk fra debatten.

Her er noe av det andre vi har gjort: Vi har møtt Natur og Ungdom med «ufine hersketeknikker», vi har «stadig undertrykt» Natur og Ungdom, vi har fortalt hvor «dumme» de er fordi de «er så unge» og vi har spredt «hat i kommentarfeltet».

Det er rart med det, men julestemningen blir ikke den samme med dette hengende over seg. På jobb, på butikken og i barnehagen føler vi behov for å si at det er ikke meg. Eller vil det virke mistenkelig? Hvorfor forsvarer han seg? Kanskje best å late som ingenting?

Mens vi lurer på dette kommer HA med en ny spiker i kista: «Roser modig debattutspill» og «Full støtte til Natur og Ungdom», står det. Det er selveste fylkesråd Aasa Gjestvang (Sp) som uttaler seg. Hun som er øverste sjef for noen av barna våre på videregående skoler:

«Dette har jeg ventet lenge på. Jeg heier så absolutt på Natur og Ungdom», sier hun. Gruppeleder Thomas Langeland Jørgensen (Ap) i Hamars største parti heier også: «Jeg heier på dem og håper at de får bidra til debatten uten å måtte oppleve personkarakteristikker».

LES intervjuet med Aasa Gjestvang og Thomas Langeland Jørgensen her.

Den tredje dagen har HA ikke overraskende ryddet plass for et leserinnlegg fra Briskebyen Velforening. Nå skal det ytterligere underbygges at alt som er skrevet om oss er sant: «Briskebyen velforening og de som har stått fram på våre vegne, har opplevd det samme».

LES Briskebyen velforenings innlegg her.

I HAs leder står det dog med nesten usynlig liten skrift: «Vi ser ingen grunn til å betvile opplevelsen til Natur og Ungdom-lederen, selv om vi nok kunne ha ønsket at han dokumenterte tilfellene hvor han opplever hets». Sjefredaktør Carsten Bleness har kanskje merket seg at vi i flere dager har forsøkt å legge igjen beskjeder om dokumentasjon.

LES HAs lederkommentar fredag 21. desember her.

I skrivende stund er det fredag 21. desember. Vi ber om følgende: Før julaften ringes inn må HA frambringe dokumentasjon på hvem som har gjort dette, eller komme med en beklagelse til middelaldrende Øst-tilhengere. Hvis ikke må Bleness også ta ansvaret for at julefreden ikke vil senke seg i mange hjem i Hamar-regionen. Vi som har best oversikt over den offentlige debatten på sosiale medier vil faktisk rose sakligheten i over 5500 kommentarer på vår egen Facebook-side, i løpet av de siste to årene.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat