hacklink
17. sep
 
Hvem betaler?

Publisert: 08.mai.2018 15:18
Oppdatert: 08.mai.2018 15:21

29. april besøkte jeg Skogmuseet. Der var det en riktig gigantisk utstilling kalt «Ulvetider». Det tok meg ikke mange minutter å skjønne hvilken farge denne utstillingen hadde. På En mengde av plakater på veggene kunne man lese om artens fortreffeligheter og bilder av snille individer. Men utstillingen hadde, aldeles glemt å henge opp noen bilder av beitedyr med avrevne jur eller testikler.

Eller små lamunger med blod på snuten, fordi de hadde forsøkt å die, mammas avrevne jur.

Gjennom noen videofilmer fikk man noen vage opplysninger om hvordan folk oppe i de store skogene opplever å ha ulver luskende rundt hushjørnene. og at det ikke gikk an å slippe ut verken hund eller hest uten tilsyn, eller at ungene kunne leke i skogen var uforsvarlig. Jeg tror likevel at utstillingen var veldig svær og må ha koset millionbeløp. Hvem betaler dette showet vet ikke jeg, men man kan jo gjøre seg visse tanker om det.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke