Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
Stortorget: Basseng til å være skamfull over?FOTO: TROND LILLEBO
 
Hvem bør snart våkne?

0
Publisert: 18.jun.2015 04:00
Oppdatert: 18.jun.2015 08:39

Enda et lite innlegg om Stortorgets «basseng».

Kort tid etter at bassenget var ferdig å kunne beskues med sine «tissestråler» kommer det en eldre dame bort til min kamerat og meg og spør: «Bor dere her på Hamar»? Jo, vi måtte jo bekrefte det – hvori damen sa og pekte på «bassenget»: «Da må dere være skamfulle». Så gikk hun. (Hendelsen kan bevitnes.)

Å slenge ut gjetninger skal en helst ikke gjøre – men når turister kommer med slike uttalelser da er det vel grunn til å lure på hva som egentlig skjer med presisjestrålene på byens torg. At det har gått prestisje i «bassengsaken» er vel lov å hevde.

Hamar kommune har sikkert innlandets mest dyktige gartnere. Det kan vi beskue mange plasser i Hamar – ikke minst ved Triangelen. Tenk dere folkens, om disse dyktige gartnere fikk lov å fylle igjen det mislykkede bassenget og lage et gigantisk flott blomsterbed med en skulptur i midten. Det hadde virkelig blitt en attraksjon som byen kunne være stolt av.

Hvor er du ordfører, rådmann, politikere og dere andre som bestemmer? Synes dere at forslaget er vanvittig galt? Jeg nevnte dette med gjetninger – så nå skal jeg prøve meg – det skulle ikke forundre meg om minst 90 prosent av byens innbyggere kanskje kan være enige med meg. Men, at det kommer noe på denne «bassengplassen» som byens innbyggere og turister vil stoppe og ta bilder av. Det tør nok ikke de bestemmende myndigheter å gjøre noe med.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke