15. sep
 
Hvem er uenig for å være uenig?

Publisert: 06.nov.2017 13:55
Oppdatert: 06.nov.2017 14:05

Det er med glede at jeg registrerer at Høyre (HA 6. november) har tatt seg tid til å svare på mitt innlegg og i tillegg gir en bekreftelse på hovedelementet i mitt innlegg. Høyre har satt seg i baksetet. En ting som er sikkert er at Ringsaker Sp helt klart deler Høyre sitt syn på at det er for dumt å være uenig for å være uenig.

Les hva Kai Ove Berg skrev 6. november.

De sakene vi er uenige i er nettopp fordi vi har et annet syn enn innstillingen fra administrasjonen. Høyre kaller det for negativitet og et ønske om å sementere et fundament for mistillit hos en svært dyktig administrasjon. Jeg overlater til hver enkelt å bedømme hva som er rett.

Sp har ikke noe problem med å støtte gode forslag fra Høyre, men i løpet av to år har så godt som ingen av sakene som har vært oppe i formannskapet vært kontroversielle nok til at Høyre har kommet med et annet forslag enn administrasjonens innstilling. De stemte mot sin egen kommunereform og i høst stemte de for budsjettrammen med økning i eiendomsskatten. Men som de selv sier: Det er ingen vits å være uenig for å være uenig.

Ringsaker Senterparti

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke