17. sep
 
Hvem har ansvaret?

Publisert: 28.aug.2019 14:56
Oppdatert: 28.aug.2019 15:07

De siste ukene har det vært snakket mye om Stange kommune, det kommer stadig frem noe nytt angående vedlikehold. Det bekymrer meg litt, for selv med fin natur så hadde det vært fint med vedlikehold også.

Solvin: 5. juni i år bestemte ordføreren at saken om Romedal ungdomsskole/Solvin skulle utsettes til neste formannskapsmøte. Det vil si 21. august. Det skjer dessverre ikke, da administrasjonen ikke har ferdig behandlet den. Mange vet at FAU hadde besøk av FRP politiker Siv Jensen, som da fikk se hvordan ståa er på Solvin. Dagen før besøket ble det «klattet» på litt maling og byggplasten ble fjernet fra vinduene i gymsalen. Spørsmålet da blir jo når blir den saken ferdig behandlet. Etter valget mon tro?

Aldersboligen på Fredsvollfeltet: Det er fire boliger, som kommunen overtok for noen år siden. I vinter streiket oljefyren, noe som resulterte i kaldt vann og kalde leiligheter. Beboerne fikk da utdelt varmovn, men det hjelper lite på vannet. Så da har dem kokt vann for å få vaske seg. Husleie betaler dem alle mann og strøm betaler dem utenom. Dagen etter avisoppslaget ble plenen klippet, og nå er det full aktivitet der med nye vinduer og vedlikehold/ny oljefyr. De eldre fortjener litt mer verdighet og respekt. De betaler skatt akkurat som oss andre, og selv om de er gamle så ønsker dem å ha det fint rundt seg og ha tilgang til varmt vann. Her har vel kommunen egne ansatte til å holde alt i orden?

Rasen: En perle for friluftsglade mennesker, men som nå har forfalt. Det er så mange muligheter der. Folk vil jobbe dugnad siden kommunen ikke vil gjøre stort med stedet, men som dem da ikke kan gjøre. Dugnadsånden blant mange er stor, men jeg forstår hvis mange mister lysta også.

Stange kommune burde ta bedre vare på de eldre, unge, skoler, boliger og naturen. Vi i Bygdelista ønsker å ta vare på det vi har før et kulturhus til 115 millioner.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke