17. sep
 
Hvem Senterpartiet i Ringsaker skal samarbeide med

Publisert: 12.jun.2019 17:32
Oppdatert: 12.jun.2019 17:49

Svar til innlegget hvem skal Senterpartiet i Ringsaker samarbeide med.

Det er med stor interesse jeg leser svaret fra Valgkamputvalget i Fagforbundet i Ringsaker.

Jeg registrerer at det kommer enda flere beskyldninger men ikke noen svar på det jeg stilte spørsmål om, men det er vel gjerne slik det blir når man kommer med påstander tatt ut av løse lufta.

Om valgkamputvalget i Fagforbundet har gått igjennom Senterpartiets budsjettforslag uten å finn at det er satt av penger til økt grunnbemanning anbefaler jeg at de tar en titt på punktet VO 40 hvor det er satt av 2,4 millioner årlig til økt bemanning.

Jeg har dessverre ikke noe annet svar å gi angående hvem vi skal samarbeide med en jeg gjorde i forrige innlegg. Det blir liksom litt feil om jeg skulle finne på et annet svar for at valgkamputvalget skal bli fornøyd.

Det blir for meg veldig merkelig at valgkamputvalget i Fagforbundet kan mene noe om hvorfor Senterpartiet gikk ut av samarbeidet når ingen av de som er med i utvalget har vært med i budsjettforhandlingene eller de andre diskusjonene vi har hatt. Fremover vil jeg anbefale at man snakker med Senterpartiet i stedet for å snakke om Senterpartiet.

Hvordan sørger valgkamputvalget i Fagforbundet for at det også blir drevet valgkamp for alle de medlemmene i Fagforbundet som stemmer på andre partier i Ringsaker? Det er vel vanlig prosedyre at man representerer alle medlemmenes meninger og ikke bare sine egne?

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke