Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Hvem snakker Borgny Nygaard for?

Publisert: 26.jul.2017 14:51
Oppdatert: 26.jul.2017 14:57

Borgny Nygaard fra Pensjonispartiet (PP) har aldri vært i tvil om at vest er ødeleggende for Hamar. Hun fronter vest for PP i kommunestyret, i media og på sosiale medier, som om det er selvklart at PPs 499 velgere i 2015, som ga 3,2 prosent av stemmene, støtter Nygaard i tykt og tynt.

Min kritikk av Hamar kommunes kraftige refs av Bane Nors tilleggsutredninger, går på form og ikke innhold. Det gleder sikkert ordfører Einar Busterud at Nygaard støtter en kommunikasjonsform fra hans side som jeg mener er helt uakseptabel og unødvendig, ikke minst i denne fasen av prosessen. Da er det ryggdekning fra en i kommunestyret for ordførerens svertekampanje av Bane Nor. Det er dermed langt fram før ordfører Busterud har politisk ryggdekning for demoniseringen av Bane Nor og kommunens konfliktlinje overfor fagetaten.

Jeg snakker for meg selv, Borgny Nygaard, i det innlegget som du har valgt å koble til Arbeiderpartiet både lokalt og sentralt. Hvem snakker du for når du støtter Busteruds uverdige kommunikasjonsform med regjeringen?

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke