23. okt
 
Hvem trenger voksenopplæring?
Om Fremskrittspartiets ungdom.

Publisert: 17.feb.2016 04:00
Oppdatert: 17.feb.2016 10:58

Jeg beklager at lederen Hedmark Frp, Johan Aas, mener at Thor Lillehovde trenger voksenopplæring. Min mening er nok det motsatte.

I to år prøvde jeg å forklare ham at folk flest betrakter FpU og Frp som en enhet. Dette gjorde jeg i samband med FpU sitt utspill om å tillate fri hasj, cannabis og flerkoneri. Han forsto heller ikke da at folk flest har dette synet og tok heller ikke avstand fra FpUs forslag.

Jeg tok dette også opp på årsmøte i Hedmark Frp i 2015, uten noen form for gehør. Det var heller det motsatte.

Thor Lillehovde trenger ikke ta en slik uttalelse alvorlig. Hans CV er 16 år som en meget robust god ordfører for Ringsaker. Han er en tungvekter innen Ap og har møtt på Stortinget for Knut Storberget samt er likt av hele befolkningen i Ringsaker uansett partitilhørighet.

Les også: Eget ansvar eller statens?

Johan Aas har to år som leder av Hedmark Frp som politisk bakgrunn. Hans CV på disse to årene kan beskrives som en tragedie. Det er blitt lagt ned flere lokallag, medlemsmassen har gått ned og stemmene i siste valg gikk også ned. Han ble så vidt gjenvalgt på sist årsmøte, men jeg vet at flere sitter igjen med en vond smak i munnen etter dette årsmøtet.

Spørsmålet er nok nå om Hedmark Frp er tjent med å ha en slik leder året ut, eller er det noe i ryktene om at man prøver å få til et ekstraordinært møte for å kaste Aas?

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke