Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Hver bidige dag er for meg et under

Publisert: 19.jan.2017 12:47
Oppdatert: 19.jan.2017 12:58

Takk til Roy V. Andersen for informativ lesning i HA 9. januar som svar på mitt innlegg 4. januar. Ikke fordi det forandret på mitt syn, men…..

Takk fordi han skriver at jeg er ærlig. Det er ikke den verste kvaliteten et menneske kan ha. Og et av budene (husker ikke hvilket) sier: «du skal ikke lyve» – sjøl om det hender at jeg tar til hvite løgner av og til, det skal innrømmes.

Midnattsgrøsseren er ikke lenger på mitt nattbord. Den er utlest og har måttet bytte plass med en ny bok som jeg fikk i julegave. «Hvordan lære å stå for sine valg», heter den. Jeg har ikke lest så mye i den, da jeg stort sett kan det der med å stå for mine valg.

Andersen skriver at Luther ikke trodde på sjelens udødelighet, men kroppens udødelighet. Hmmm…. er ikke enig, tror omvendt jeg. At den fysiske kroppen skal gjenoppstå er for meg komplett umulig. Hva skal vi med en kropp uten sjel? Det er vel astrallegemet han sikter til kanskje? Da er vi enige. Jeg tror at sjela lever videre. Og dersom den fysiske kroppen gjenoppstår uten sjel….får vi en ny sjel tildelt da? Totalt hjernevasket? Niks, dette tror jeg absolutt ikke på, Andersen!

Gud lar oss beholde sjela for å lære av våre feil i dette jordelivet. For også det tror jeg på - flere liv. I både himmel og på jord. Reinkarnasjon som det heter. Jeg tror at hvert liv er en skole, et trappetrinn, helt til vi er noenlunde klar til å se sammenhengen i altet. Og verdige nok til å gå videre til en enda høyere dimensjon. Med Guds velsignelse og de syv erkeenglenes smil og støtte på veien. Sjøl om erkeengel Mikael ruver høyest i hierarkiet, er de seks andre heller ikke å kimse med. Særlig ikke Gabriel ….han er jo budbringeren til oss mennesker mens vi lever her på jorda. Visste du det, Andersen?

Andersen skriver også at et under kan skje dersom jeg får tilbake barnetroen om en godslig mann med hvitt hår og skjegg. Om en sender en bønn opp til denne mannen og i tillegg leser bibelen kan altså et under skje. Hver bidige dag er for meg et under. Hver blomst, spirende løv, fallende snøfnugg, hvert menneske og hvert et dyr….et under. Hva mer kan jeg forvente?

Men takk for tipsene uansett.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke