Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
Pasient: En av de 57?
 
Hvor blir det av de 57 pasientene?

Publisert: 04.sep.2018 14:09
Oppdatert: 04.sep.2018 14:12

Sykehusøkonomien i Innlandet er blodrød, står å lese i HA 30. august. Sykehuset Innlandet skulle egentlig ha et overskudd på 50 millioner kroner. Isteden er sykehusøkonomien blodrød med et underskudd på 47 millioner kroner. Kutt i bemanningen og sengeplasser er tiltak sykehusledelsen skriver ut for å få kontroll på økonomien.

Onsdag vedtok styret i Sykehuset Innlandet å legge ned 57 sengeplasser med bemanning for å spare 57 millioner kroner.

Nå må jeg innrømme at økonomistyring av sykehus har jeg ikke greie på. Men det er noe jeg lurer mye på: De 57 pasientene som skulle ligge i de sengene, hvor tar de veien? Det er vel ingen som ønsker å ligge på sykehus om de ikke må. Får de beskjed om å ikke være syke,

eller blir de lagt i en skuff. Det kommer 57 og 57 på nytt og på nytt. Det blir mange på ett år. Er det utarbeidet noen forskrifter hva det skal skje med dem?

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke