buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Hvor er dere?

0
Publisert: 25.aug.2015 04:00
Oppdatert: 25.aug.2015 07:31

Einar Busterud, Knut Fangberget og andre som støtter tanken om «komplette sykehus» i mjøsbyene og Elverum – Hvor er dere blitt av?

I HA lørdag 15. august hadde jeg et innlegg - «Illusjon å beholde mest mulig komplette sykehus» - der jeg fremsatte fire påstander. Alle basert på ferske opplevelser i «helselandskapet i Innlandet», men som endte i utlandet. I etterkant har jeg fått svært mange positive tilbakemeldinger til mitt innlegg.

Men til min store forundring er det ingen som har imøtegått mine påstander. Har dere ikke argument som gjør at dere våger å komme ut i «åpent lende» og la leserne få bedømme argumentenes holdbarhet i en ærlig holmgang? Jeg har forståelse for at dere har lyst til å renovere/fornye noen «gamle butikker» (de eksisterende sykehus) og fortsette å selge det samme produktspekter som er gjort i de seinere år. Men hvilken strategi har dere for at de mest krevende «produktene»? For eksempel operasjoner som krever moderne kostbart teknologisk utstyr kombinert med høy kompetanse, enten de nå er akutte eller planlagte, skal kunne tilbys kundene (pasientene) med en «slik kvalitet» at de prefereres fremfor andre alternativ?

Velkommen til en ærlig holmgang.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat