Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
ILLUSTRASJONSFOTO: Trond Lillebo
 
Hvor er folkeskikken?
Jeg fikk motorstopp tirsdag, ved rundkjøringa til gamle CC.

Publisert: 02.apr.2018 13:07
Oppdatert: 02.apr.2018 13:21

Jeg sto som nummer tre i kø, da det ble tomgangkjøring på grunn av trafikk i rundkjøring. I det jeg skal følge på køa, når det er klart, stopper bilen min. Jeg satte på varselblinkene med det samme, og prøvde å få liv i motoren, til ingen nytte.

Så begynner biler og folk bak meg å bli utålmodige, og de begynner å kjøre forbi. Noen smyger seg forbi mellom meg og midtrabatten, og andre kjører forbi og ut i rundkjøring via motsatt kjørefelt. Verre kjøring i rundkjøringer blir det ikke, og det skjedde i verste trafikken i 16-tida. Folk begynte å tute, og køa bak bilen min vokser, men ikke en kjeft stoppet opp for å spørre om jeg trengte hjelp.

Til slutt jeg får jeg gått ut av bilen, mens biler sneier meg, og jeg huker tak i første bil bak meg for å spørre om drahjelp over rundkjøring og inn på Cirkel K stasjon. Drahjelpa ble en hyggelig kar, som også syntes folk var lite hjelpsomme. Så da kommer vi til overskrifta. Hvor er folkeskikken? Hvordan kan du som kjørte forbi meg ved rundkjøringa ved gamle CC, bare se oppgitt på meg mens du passerer, i stedet for å hjelpe?

Jeg må si jeg blir dypt skuffet over hvor lite folk bryr seg, når en sperrer fil og har nødblink på. Folk bør tenke seg om, stoppe opp å tilby hjelp, for en vakker dag kan du stå der, og vil bli frustrert over at ingen stopper. Bare så synd at UP og politiet ikke fikk sett de som tok forbikjøringen via andre side av midtrabatt.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke