15. sep
 
Hvor er menneskeverdet?

Publisert: 28.nov.2018 11:42
Oppdatert: 28.nov.2018 11:50

Når man i dagens velferdssamfunn plasserer hjernefriske eldre på en avdeling sammen med tildels veldig syke personer som ikke vet om de bor hjemme hos mor - rett og slett ikke vet, ruller rundt med sine rullatorer eller rullestoler og roper noe meningsløst, hvor er da menneskeverdet? Har vi ikke plass til disse menneskene så må det gjøres plass - koste hva det koste vil. Det er jo ille at det snakkes om pris og penger bestandig når det gjelder omsorg. Disse menneskene har jo ikke valgt sine liv. Derfor bør de som har mulighet og makt tilrettelegge muligheter for et anstendig liv.

Velferdssamfunnet er jo for alle, enten du er slik eller slik. Heldigvis er det ingen som vet hva fremtiden vil bringe for noen. Så våkne opp, dere som har mulighet til å gjøre noe! Det er store ord fra maktmennesker, men hva ligger bak?

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke