Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Hvordan kan det berøre 625 eiendommer?
Jernbanedebatten i Hamar

Publisert: 26.aug.2016 04:01
Oppdatert: 26.aug.2016 10:51

Svar til Geir Bjørnar Smebye. Jeg ser den med anleggsområde vedrørende vest alternativet. Jeg forstår også at det blir et område med grushauger og jord som blir gravd ut av bakken. Ingen problemer med å se at det blir mye trafikk med tungtransport vedrørende tilkjøring og uttransport transport av masse.

Men jeg vil gjerne ha en forklaring på hvordan dette skal kunne berøre 625 grunneiere i Hamar? En kulvert gjennom parken, ja, da blir det en del arbeider i byen.

Fra Kokeriet til Jessnes går sporene under bakken. Da foregår arbeidene under bakken. Dum som jeg er, så tror jeg det. Der er det ikke mange eiendommer. Ikke noe strandsone heller. Jeg vet at det kommer til å foregå transport av masse ut og inn i anleggsområdet. At anleggsmaskiner må parkeres, at masse ut og inn må plasseres. Men er det langs hele strekningen?

Men 625 eiendommer? Skremselspropaganda fra Jerbaneverket spør du meg. Men det gjør vel ikke Smebye.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke